Cloud Computing

Cloud
Computing

Dedicated Server

Uw servers bevinden zich in ons beveiligde datacenter en worden door ons beheerd. Uw server bevindt zich daarmee in de meest veilige en betrouwbare omgeving. U wordt volledig ontzorgd, u komt niet voor onverwachte uitgaven te staan doordat u maandelijks een vast bedrag betaalt en van u dus geen grote investering gevraagd wordt.

Office 365

Word, Excel, Outlook en Powerpoint zoals u gewend bent maar dan online met als voordeel dat u overal ter wereld toegang heeft tot uw documenten! Daarnaast hoeft u niet eenmalig een duur pakket aan te schaffen. Wij bieden u de mogelijkheid om middels een abonnement gebruik te maken van deze software. Daarnaast beschikt u te allen tijde over de meest recente versie!
Wij kunnen u helpen uw bedrijf te migreren naar Office 365.

Hosted Exchange

De Exchange omgeving zoals u gewend bent maar dan online waarbij uw gedeelde mailboxen, agenda’s en uw contacten altijd toegankelijk zijn via Outlook, webmail en mobiele apparaten. Doordat u Hosted Exchange middels een abbonement afneemt hoeft u niet te investeren in een kostbare Exchange server. Laat u informeren voor deze schaalbare en flexible Exchange oplossing!

SharePoint Online

Sharepoint Online is een omgeving om mensen, processen en gegevens bijeen te brengen waardoor u op eenvoudige wijze documenten en informatie kan delen met uw collega’s, leveranciers en klanten. U kunt belangrijke documenten op gedeelde locatie bewaren om er zeker van te zijn dat iedereen met de meest recente versie werkt. SharePoint kan worden beschreven als raamwerk voor een Intranet of Extranet omgeving. We informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.