IP-Telefonie

IP-telefonie (VoIP)

Wat is Voice over IP (VoIP)?

Voice over IP biedt vrijwel alle standaard functies van een telefooncentrale zonder dat u hier een fysieke centrale op uw bedrijfslocatie voor nodig heeft. Naast bellen en gebeld worden, doorverbinden en wachtrijbeheer beschikt de gebruiker over uitgebreide geïntegreerde functies als voicemail en integratie met Outlook en webbrowsers, call center functies en keuzemenu’s. Er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen vaste en mobiele toestellen. Met elk toestel en vanaf elke locatie kunt u volledig gebruik maken van alle voordelen van Voice over IP. Uw medewerkers kunnen een vast en een mobiel nummer hebben. Ook al als u alleen mobiele toestellen gebruikt kunt u toch de beschikking krijgen over vaste nummers en deze uitsturen.

ICoTec uw telecom adviseur

Bent u opzoek naar toekomst vaste en betrouwbare telefonie diensten tegen een zeer scherp tarief? Meer functionaliteiten? Een oplossing die schaalbaar is en dus mee groeit met uw organisatie? Maar ook bij krimp van uw organisatie de mogelijkheid biedt tot kosteloos downsizen? Al uw diensten op een factuur? 24/7 bereikbaar? Dit kan allemaal!

ICoTec vergelijkt op basis van uw wensen en behoeften m.b.t. telefonie, verschillende betrouwbare telecom aanbieders met elkaar om voor u het beste telefonie pakket samen te stellen. De telecom aanbieders in het ‘assortiment’ van ICoTec maken allen gebruik van het ’s werelds grootste en meest betrouwbare telecomplatform van de wereld; Broadsoft.

Adviesgesprek? Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Totaal telefonie, sit back & relax

In een inventarisatiegesprek met een van onze medewerkers komt al snel naar voren welke wensen en behoeften uw organisatie heeft. Wij zoeken na het inventarisatiegesprek de bijbehorende functionaliteiten en de beste prijs voor uw organisatie, dit zorgt voor het perfecte aanbod. Wanneer dit aanbod geaccepteerd is gaan onze technische experts aan de slag. De totale telefonie omgeving zal op de juiste manier worden geïmplementeerd. Onze experts hebben al meer dan 500 implementaties verzorgd. U kunt dus zonder zorgen achterover leunen. Na dat alles succesvol is geïmplementeerd zorgt ICoTec ervoor dat de telefonie blijft werken. Toch problemen? Onze helpdesk staat 24/7 voor u klaar.

De voordelen nog één keer op een rij

  • Integratie met bestaande telefonie en ICT omgeving mogelijk
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Schaalbaar en betrouwbaar
  • Maximaal besparen tegen een minimale investering
  • U betaalt alleen voor wat u nodig heeft
  • Volledige integratie van vaste en mobiele telefonie
  • Overzichtelijke alles-in-een factuur

Adviesgesprek? Neemt u vrijblijvend contact met ons op!