Systeembeheer

Systeembeheer

Breed beheer van uw ICT op eigen locatie. Dit omvat onder andere het onderhouden van uw servers en werkplekken, het installeren van hard- en software alsook het aanleggen en verbeteren van uw ICT infrastructuur. Wij werken uitsluitend met senior ICT engineers die ruime ervaring hebben waardoor het troubleshooten van complexe ICT problemen voor ons geen probleem is. Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft Windows, remote desktop werkplekken, virtualisatie en VPN tunnels en WIFI netwerken.

Servicedesk

Telefonische ICT ondersteuning waarbij u direct te woord wordt gestaan door een ICT engineer. Wij streven er naar om uw ICT probleem adequaat op te lossen en indien nodig kijken wij mee op uw werkplek middels hulp op afstand.

Managed ICT

Wij houden uw ICT infrastructuur 24/7 in de gaten waardoor wij preventief / pro-actief kunnen reageren op problemen. Hierdoor zijn wij in staat de continuïteit en beschikbaarheid van uw gehele ICT infrastructuur te waarborgen en te rapporteren tegen een vast bedrag per maand voor zowel werkplekken als servers. Deze vorm van dienstverlening noemen wij ook wel P.I.M. (uw Persoonlijke IT Manager)

Beheer op maat:

Elke klant is anders en heeft andere wensen en eisen. Dit geld ook voor de vele ICT netwerken. Daarom maken wij ook opmaat aangepaste beheer concepten specifiek afgestemd op de wensen en eisen van elke klant. Van  full services tot prepaid services.